" />
" id="i_logo" border="0" alt="Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ!" vspace="1" />
Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ!


 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ianuarie 2019
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» reg liga pe echipe
Lun Mai 01, 2017 9:38 am Scris de speedy81

» testeeeeeeeeeeeeeet
Mier Mar 08, 2017 3:17 am Scris de speedy81

» Stiri forum cu/și despre forum!
Mier Mai 18, 2016 6:42 pm Scris de speedy81

» Regulament Forum!
Joi Mar 03, 2016 1:03 pm Scris de speedy81

» Regulamentul postărilorilor și deschiderii de subiecte!
Mar Feb 16, 2016 10:57 am Scris de speedy81

» REGULAMENT -GOLD TEAM CUP-
Lun Feb 15, 2016 6:24 pm Scris de speedy81

» Regulament Forum Cup
Lun Feb 15, 2016 6:22 pm Scris de speedy81

» REGULAMENT LINE CUP
Lun Feb 15, 2016 6:20 pm Scris de speedy81

» Regulament One Day Cup!
Lun Feb 15, 2016 6:18 pm Scris de speedy81

Facebook

Distribuiţi | 
 

 Regulament Forum!

In jos 
AutorMesaj
speedy81

avatar

Mesaje : 45
Data de inscriere : 07/02/2016
Varsta : 37
Localizare : Timișoara

MesajSubiect: Regulament Forum!   Lun Feb 15, 2016 4:16 pm

                      Like a Star @ heaven   Like a Star @ heaven 


Datele de contact ale Administratorului:
 Adresă mail/I.D. messenger = speedyforumhit@yahoo.com


Notă : - Toți membrii înregistrați trebuie să ințeleagă că utilizarea forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către staff-ul forumului,administratorii forumului rezervandu-și astfel dreptul de a-și selecta membrii. Orice încalcare a prezentului Regulament permite Moderatorilor sau Administratorilor să acorde avertismente și în cele din urmă să excludă membrii în cauza, pe perioadă nedeterminată.

[*]Regulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fără un anunț general Recomandăm membrilor să verifice periodic Regulamentul pentru a cunoaște eventualele modificări aduse.
[*]Pentru a citi mesajele postate de către utilizatorii forumului nu necesită înregistrare.
[*]Staff-ul forumului respectă toți membrii săi, de aceea, noi nu vom împărtași informațiile tale personale nimănui.
[*]Folosește-ți bunul simț și cei 7 ani de acasă și vei fi apreciat pentru asta. Nimeni nu apreciază un om prost educat.
[*]Unele răspunsuri necesită ceva timp. Ne bucurăm de o participare intensă dar totuşi nu putem garanta răspunsuri prompte. Grăbirea celorlalţi nu ajută la nimic.
[*]Ca şi în viaţa de zi cu zi, la fel şi aici un “mulţumesc“ are un efect pozitiv. Dacă ţi-a fost de ajutor un răspuns, autorul s-ar bucura de un feedback satisfăcător, deoarece şi el a petrecut ceva timp pentru a-ţi raspunde. În plus, acest lucru poate indica celorlalţi vizitatori că tu deja ai fost ajutat, respectiv că tema a fost încheiată.
[*]Administratorul forumului va întocmi o lista cu utilizatorii care s-au înregistrat pe forum și în decurs de 3 lunii nu au postat nici un mesaj pe forum,în decurs de 1 lună de la publicarea listei dacă nu vor posta măcar un mesaj pe forum,conturile le vor fi șterse.
[*]1. INSCRIEREA IN COMPETITIILE FORUMULUI 

1.1. - Jucătorii care doresc să se înscrie pe forum o pot face astfel : mai întâi se vor înregistra pe http://speedy.forumhit.ro/ , după care, vor opta pentru înscrierea în competițiile în care doresc să joace pe acest forum. 
1.2. - Organizatorii își rezervă dreptul de a ÎNSCRIE sau NU în competițiile forumului jucători cunoscuți cu probleme de comportament, limbaj, atitudine necorespunzatoare ( față de colegi sau organizatori ) sau cu I.P. suspect din străinătate. 
1.3. - Fiecare jucător are dreptul în decursul unui an ,la concedii oridecâteori e nevoie; se ține cont de data anunțului! 
1.4. - Dacă un jucator se retrage sau este exclus , atunci toate meciurile jucate de acesta, indiferent câte sunt , vor fi anulate pentru a se da o sansă egală tuturor jucătorilor. 
1.5. - În cazul în care un jucător își anunță retragerea din competițiile în care activează pe forum, acesta va fi retrogradat automat din data postarii, iar, dacă revine asupra deciziei sale, o va lua de la capat. 

2. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE JUCĂTORILOR 

2.0. - Se va juca OBLIGATORIU,în sala STAVANGER , în caz contrar partida nu se va contabiliza. 
2.1. - Să-și exprime liber opinia despre organizare și regulament (într-un mod civilizat); 
2.2. - Să comenteze evoluțiile și comportamentul jucătorilor de pe forum(într-un mod civilizat);
2.3. - Să semnaleze orice încalcare de regulament; 
2.4. - Să respecte regulamentul în vigoare, precum și deciziile adiționale; 
2.5. - Să folosească un limbaj adecvat pe forum și la masa de joc; 
2.6. - Să nu foloseasca jigniri, acuze sau "atacuri la persoană" la adresa celorlalți jucători; 
2.7. - Să se intereseze care îi sunt colegii de grupă, divizie, echipă, pentru a putea să-și dispute jocurile din forum, postandu-și disponibilitatea de joc;
2.8. - Să stabilească diverse moduri de comunicare cu ceilalți componenți ai grupei ( introducerea în lista de prieteni aflată la dispoziție pe site, schimb de I.D. messenger, etc);
2.9. - Jucătorii care intră la mese și deranjează pe cei care joacă prin vorbe, șicanări, atacuri la persoana, etc. vor putea fi eliminați de la masă, dacă ambii jucatori care joacă consideră de cuviință că nu-și pot disputa meciul în liniște.

2.9. I.P. COMUN

2.9.1. - Cei care joacă de pe același I.P. trebuie să anunțe administratorii pe forum la secțiunea :  http://speedy.forumhit.ro/t27-i-p-comun
2.9.2. - Cei care nu o vor face și vor fi descoperiți vor fi excluși automat; 
2.9.3. - Cei care s-au înscris cu I.P Comun , și au postat mesaje de pe acelas ip , trebuie sa anunțe moderatorul turneului respectiv;

2.9.4.Cei ce au I.P. comun și au anunțat pe forum,în competițiile gen,Liga De table,Turneul Campionilor,vor juca între ei în primele 3 meciuri,OBLIGATORIU
2.9.5. - OBLIGATORIU toate partidele din cadrul acestui forum trebuie să fie PUBLICE și orice jucător înscris în FORUM (indiferent în ce competiție activează) poate asista, având și calitatea de observator, dar cu obligația de a nu vorbi sau a deranja într-un fel jucătorii, în caz contrar, ambii jucători de la masa de joc pot cădea de comun acord să-l elimine pe cel care deranjează. Dacă spectatorul de la masa respectivă este jucător din afara forumului, atunci poate fi eliminat fară nici o problema,  iar,  dacă acesta activează pe forum,  va suporta sancțiunile regulamentului în vigoare. 


2.10. ARANJAMENTE

2.10.1. - Dacă se dovedește că au fost blaturi (înțelegeri), cei implicați în aceste aranjamente vor fi excluși din FORUM, iar eventualele titluri obținute le vor fi retrase. 
2.10.2. - Toți jucatorii care au fost exclusi vor fi reînscriși doar dacă trimit mesaj de reînscriere (postează dorința lor de a se reînscrie într-una sau mai multe competiții de pe forum ) și bineințeles ținându-se cont de motivul excluderii. 

3. SANCTIUNI

- 3.1. SUSPENDARE durează aproximativ 1 lună - după 1 lună expiră și puteți cere să vi se scoată !
- 3.2. - La 3 SUSPENDĂRI contu dumneavoastră de pe forum v-a fii banat . La prima abatere veți primii ban 1 lună , la a 2-a abatere veți primii ban 3 luni , iar la a 3-a abatere veți primii ban permanent fără drept de recuperare .
- 3.3. -Limbajul - Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea temporară sau permanentă pe forum (la latitudinea administratorului)
- 3.4. - Provocarea la cearta/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporara ori permanentă de la caz la caz. 
- 3.5. - Este interzis să faceti reclamă pe forum , în orice topic/secțiune.
- 3.6. - Nu aveți voie să injurați / să faceți reclamă la persoane prin pm (
mesaje private) pe forum 
[*]- 3.7. - Limbajul neadecvat pe forum,la masa de joc sau în chat-ul privat,reprezintă lipsa celor 7 ani de acasă și atrage după sine,avertizare,suspendare,excludere,de la caz la caz.
[*]- 3.8. - Orice membru are drepul de a ataca decizia unui moderator,dar acesta trebuie să o facă într-un mod cât mai civilizat,explict și la subiect,orice alte comentari înafara subiectului,atacului la persoană,injurii,acuze nefondate se vor lua măsurile de rigoare: averizare,supendare,excludere temporară sau permanentă de pe forum.(la latitudinea administratorului)
[*]3.2. - Orice alta situație conflictuală care nu a fost prevãzută în acest regulament va fi soluționată de către un comitet format din organizatorii si moderatorii FORUMULUI, urmare a unei discuții avute cu jucătorii aflați în cauză. Aceștia vor fi anunțați printr-un mesaj cu data și ora când va avea loc întrunirea. 
3.3. - Ne rezervăm dreptul de a EXCLUDE din FORUM orice jucãtor care înjura sau are orice alt tip de comportament indecent la adresa celorlalți participanți. Dacă sunt și alți jucători care confirma că un jucător s-a comportat indecent va fi invitat la o discuție și după aceea în funcție de situație va fi sancționat. De asemenea, dovada se poate face numai  cu print-screen ! 
3.4. - Dacă un jucător este exclus din vreo competiție,din cauza ca nu și-a jucat meciurile , având un comportament civilizat de joc , aceasta excludere nu e generala, jucătorul respectiv putând râmane în celelalte turnee. 
3.5. - ORICE JUCATOR ACTIV DIN FORUM CARE INTRA IN SALA STAVANGER ȘI ESTE INVITAT DE CĂTRE UN PARTENER SĂ JOACE, ARE OBLIGAȚIA DE A-I RĂSPUNDE ACESTUIA DACĂ ESTE DISPONIBIL PENTRU MECIUL RESPECTIV, dacă așteaptă un alt jucător, motivează în mod civilizat refuzul, urmând să aranjeze jucarea meciului alta dată. NU SE INTRĂ IN SALA ȘI SE JOACA IN ALTĂ PARTE SAU SE REZOLVĂ ALTE TREBURI. Cine face așa, înseamnă că nu-și respectă partenerul de joc, și în prima fază urmează să fie sancționat, în caz că recidivează, mai bine se retrage, decât să fie exclus
3.6. - Orice jucător,moderator,admin care în urma unui conflict vine cu amenințări de genul: ( -Dacă nu e exclus *X* plec eu.)și/sau ( -Dacă echipa *y* nu e exclusă ne retragem noi.) e invitat să părăsească forumul fără nici o reținere,COMPROMISURI NU SE FAC ȘI NU SE VA FACE PENTRU NIMENI,INDIFERENT DE STATUTUL AVUT PE FORUM.

4. SCHIMBARE NICK,AVATAR

4.1. - Dacă un jucător și-a exprimat dorința de retragere din forum,iar după o perioadă de timp dorește să fie reactivat ca membru al forumului,acesta poate reveni,dar pierde toate trofeele câstigate până în momentul retragerii,
4.2. - Dacă un jucator solicita schimbare nick si are un motiv intemeiat (ex : o spargere cont , o stergere sau probleme cu alte persoane pe acel nick) va putea schimba nick'ul fara a pierde trofeele sau dreptul in competițiile în care s-a înscris,


4.2. -Membri acestui forum au un avatar predefinit la înscrierea pe forum,acesta poata fi schimbat oricând de fiecare membru împarte,
4.3. -Administratorul forumului își rezervă dreptul de a schimba avatarul unui membru fără un anunț prealabil dacă,consideră ca avatarul ales de membru e ofensator,conține cuvinte vulgare,mesaje rasiste,poze și imagini ofensatoare,etc.
5. Solicitând Accept pe forumul www.speedy.forumhit.ro:
- recunoașteți că ați citit în integralitate prezentul regulament;
- vă angajați să respectați fără rezerve prezentul regulament;
- acordați moderatorilor din acest forum dreptul de a șterge, muta sau edita orice subiect de discuție și în orice moment.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://speedytest.hitforum.ro
 
Regulament Forum!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ! :: *** BUN SIMȚ,SERIOZITATE,FAIR PLAY ȘI RESPECT FAȚĂ DE ADVERSARI *** :: -
Mergi direct la: