" />
" id="i_logo" border="0" alt="Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ!" vspace="1" />
Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ!


 
AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 
Rechercher Cautare avansata
Ianuarie 2019
LunMarMierJoiVinSamDum
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» reg liga pe echipe
Lun Mai 01, 2017 9:38 am Scris de speedy81

» testeeeeeeeeeeeeeet
Mier Mar 08, 2017 3:17 am Scris de speedy81

» Stiri forum cu/și despre forum!
Mier Mai 18, 2016 6:42 pm Scris de speedy81

» Regulament Forum!
Joi Mar 03, 2016 1:03 pm Scris de speedy81

» Regulamentul postărilorilor și deschiderii de subiecte!
Mar Feb 16, 2016 10:57 am Scris de speedy81

» REGULAMENT -GOLD TEAM CUP-
Lun Feb 15, 2016 6:24 pm Scris de speedy81

» Regulament Forum Cup
Lun Feb 15, 2016 6:22 pm Scris de speedy81

» REGULAMENT LINE CUP
Lun Feb 15, 2016 6:20 pm Scris de speedy81

» Regulament One Day Cup!
Lun Feb 15, 2016 6:18 pm Scris de speedy81

Facebook

Distribuiţi | 
 

 Regulament Forum!

In jos 
AutorMesaj
speedy81

avatar

Mesaje : 45
Data de inscriere : 07/02/2016
Varsta : 37
Localizare : Timișoara

MesajSubiect: Regulament Forum!   Joi Mar 03, 2016 1:03 pm

„BUN SIMŢ, SERIOZITATE, FAIR PLAY ŞI RESPECT PENTRU ADVERSARI”


ÎNSCRIEREA ŞI ÎNREGISTRAREA PE FORUM.
- jucătorii care doresc să se înscrie în FORUM o pot face astfel: întâi să-şi facă un cont în http://speedy.forumhit.ro/ , după care vor opta pentru înscrierea în turneele de pe FORUM.
- ATENȚIE: numele de înscriere și înregistrare pe FORUM trebuie să fie același cu nick-ul de pe playOK.

ÎNSCRIEREA ÎN COMPETIŢIILE FORUMULUI.
- înscrierea în turneele de pe forum se face numai dacă un jucător are o vechime de cel puţin 2 luni și un minim de 200 de jocuri pe playOK, cu nickul respectiv.
- înscrierea în turneele de pe forum se poate face și dacă nu este îndeplinit baremul celor 2 luni, dar acceptul pentru a participa rămâne la hotărârea moderatorilor.
- organizatorii îşi rezervă dreptul de a NU ACCEPTA ÎNSCRIEREA în turneele de pe FORUM a unor jucători cunoscuţi cu probleme de comportament, limbaj, atitudine (faţă de oricine).
- organizatorii îşi rezervă dreptul de a NU ACCEPTA ÎNSCRIEREA în turneele de pe FORUM sau de a EXCLUDE pe unii jucători suspecți cu I.P. din străinătate.
- perioada de înscriere: oricând, dar dacă a început competiţia (inclusiv prin prisma muncii iniţiale a moderatorului), jucătorul va intra în competiţie începând cu ediţia următoare.

REGULI GENERALE.
- pentru competițiile de table, se va juca OBLIGATORIU, în sala STAVANGER, în caz contrar, partida SE ANULEAZĂ.
- în general, competiţiile se desfăşoară în peroada 1 - 29 a lunii, plus sau minus câteva zile.
- retragerea generală (din toate competiţiile) se postează pe forumul „RETRAGERI GENERALE”.
- dacă un jucător se retrage pe loc şi nu la sfârşitul ediţiei aflate în desfăşurare sau este exclus, atunci nu se vor lua în considerare meciurile jucate, indiferent câte sunt, pentru a se da o şansă egală tuturor celorlalţi jucători.
- în cazul în care un jucător îşi anunţă retragerea din turneele de pe forum, dacă acesta revine o va lua de la zero, ca oricine nou înscris dar fără a pierde trofeele câștigate anterior care îi fac parte din palmaresul personal obținut de-a lungul timpului.
- în cazul în care un jucător este suspendat, va juca după executarea sancţiunii în ultima liga în competițiile sistem campionat sau de pe ultimul loc în competiţiile sistem cupă..
- dacă un jucător cere schimbarea nick-ului, se acceptă astfel:
********** prin continuarea competițiilor și trofeele pe noul nick dacă solicitarea are motive bine întemeiate. Temeinicia motivelor va fi hotărâtă numai de fondator.
********** prin luarea de la zero, ca oricine nou înscris, iar trofeele câştigate anterior rămân pe nick-ul avut.
- dacă unui jucător i se blochează nick-ul pe playOK, acest jucător va fi considerat retras.
- toţi jucătorii care s-au retras/au cerut schimbarea nick-ului din motive neîntemeiate/li s-a blocat nick-ul pe playOK şi s-au înregistrat cu nick nou, vor fi reînscrişi doar dacă trimit mesaj de reînscriere.
- dacă se dovedeşte că au fost blaturi, cei implicaţi în aceste aranjamente vor fi excluşi din FORUM, iar eventualele titluri obţinute le vor fi retrase.
- dacă un jucător este exclus din vreo competiţie din cauză că nu şi-a jucat meciurile, având un comportament civilizat de joc, această excludere nu e generală, jucătorul respectiv putând rămâne în celelalte turnee.
- cei care se vor înscrie în competiţii cu mai mult de un nick şi vor fi descoperiţi, vor fi eliminaţi cu toate nick-urile, pierzând cupele câştigate sau punctele acumulate. (dacă vor fi eliminaţi pentru 3 luni, se pot reînscrie cu un singur nick, luând-o de la zero).
- injuriile, jignirile, acuzele, ameninţările, limbajul tendenţios, calomnia sau „atacurile la persoană” de la masa de joc se demonstrează obligatoriu cu print-screen. (instrucţiuni despre cum să efectuaţi şi să postaţi un print-screen găsiţi ca anunț global dând click pe orice forum).
- o partidă întreruptă şi neterminată în timp util va fi postată cu rezultatul parţial.
- în cazul în care până la expirarea termenului-limită de desfăşurare a competiţiei/fazei competiţiei, partida nu se finalizează, meciul se consideră nedisputat sau va avea ca rezultat victoria/înfrângerea prin neprezentarea adversarului conform regulamentului specific al competiţiei respective. Dacă adversarii se întâlnesc și ambii sunt de acord, meciul se poate disputa și după expirarea termenului-limită cu condițiile ca acesta să se încheie și rezultatul să fie postat înaintea orelor 24:00 (ora României).
- în caz de greșeli repetate cu o frecvență mare într-o competiție de către un jucător, moderatorul poate hotărî sancțiuni și în afara situațiilor prevăzute de regulamentul specific, dar nu mai devreme de acumularea de către jucător a cel puțin 6 luni vechime.
- orice situaţie litigioasă care nu a fost prevăzută în acest regulament va fi soluţionată de către organizatorii FORUMULUI.

DREPTURI ALE JUCĂTORILOR ÎNSCRIŞI.
- fiecare jucător are dreptul la concediu (perioada de concediu şi numărul de concedii aprobate sunt prevăzute de regulamentul specific al fiecărei competiţii). În acest caz, va rămâne în competiţia respectivă (în competiţiile sistem campionat fără a promova sau retrograda).
- orice jucător poate să joace în unul, în mai multe sau în toate turneele de pe forum.
- orice jucător poata asista la desfăşurarea unei alte partide, având şi calitatea de observator.
- să-şi exprime liber opinia despre organizarea şi regulamentele FORUMULUI şi ale competiţiilor (care se pot modifica pentru a fi cât mai utile).
- să comenteze pe FORUM evoluţiile şi comportarea jucătorilor liber şi în mod civilizat.
- să comenteze la masa de joc evoluţiile şi comportarea jucătorilor liber, în mod civilizat, cu condiţia ca niciunul din jucători să nu fie deranjat şi niciunul să nu se plângă că îi este distrasă atenţia.
- de a elimina, cu acordul ambilor parteneri de joc, spectatorii care continuă să deranjeze desfăşurarea partidei.
- să semnaleze orice încălcare de regulament.
- să apeleze la moderator, fără discuţii publice, în cazul în care apar probleme deosebite.
- de a câştiga/pierde partida conform regulamentului specific al competiţiei respective în cazul expirării adversarului a timpului regulamentar.
- de a hotărî dacă va câştiga/pierde partida cu scorul prevăzut în regulamentul specific al competiţiei respective în condiţiile în care adversarul părăseşte în mod voit sau nu masa de joc şi nu se întoarce în timpul limită admis (1 min.) sau dacă admite rejucarea acesteia.
- de a câştiga/pierde prin neprezentarea celuilalt conform regulamentului specific al competiţiei respective.

OBLIGAŢII ALE JUCĂTORILOR ÎNSCRIŞI.
- să respecte regulamentul în vigoare, precum şi deciziile adiţionale.
- să folosească un limbaj cuviincios pe forum şi la masa de joc.
- să nu folosească injurii, jigniri, acuze, ameninţări, limbaj tendenţios sau „atacuri la persoană” pe forum şi la masa de joc, indiferent dacă joacă sau sunt spectatori.
- dacă nu acceptă mesaje private de la toți, cel puțin cutia de mesaje să fie setată la „preferințe” pe „mesajele acceptate: de la toți” când se află pe site-ul playOK pentru a se putea stabili un meci fără a simți deranjați în timp ce joacă altă partidă.
- toate partidele pe care le joacă să fie publice şi să admită pe oricine ca spectator.
- anunţarea moderatorului de către cei care joacă de pe acelaşi I.P., s-au înscris de pe acelaşi I.P. sau au folosit acelaşi I.P. în editarea unui mesaj (există topic special destinat acestui lucru pe forumul „GENERALITĂȚI FORUM”/„ ACELAȘI I.P.”).
- cei care joacă de pe acelaşi I.P. şi sunt în aceeaşi ligă (în competiţiile sistem campionat), au obligaţia să joace primul meci între ei în perioada scrisă în regulamentul specific al competiţiei respective.
- să-şi termine la termen partidele programate.
- fiecare jucător postează numai în nume propriu (nicidecum în numele altcuiva), excepție făcând căpitanii/secunzii pentru competițiile colective.
- postarea intenționată a mesajelor în topicuri nepotrivite (exemple: retragere la desfășurare, probleme la rezultate, rezultate la înscreri etc.).
- postarea în altă limbă decât cea română (excepție fac expresiile uzuale).
- postarea de link-uri care duc către programe-pirat.
- postarea liniei de clasament până la sfârşitul ediţiei competiţiei sistem campionat (ultima zi de desfăşurare, ora 23:59).
- postarea rezultatului în maxim 24 de ore de la jucarea meciului (până la ora 23:59 pentru rezulatul meciului disputat în ziua termen-limită), respectând următoarele reguli:
- numele adversarului;
- rezultatul obţinut cu acesta;
- data de desfăşurare a meciului.
- postarea victoriei/înfrângerii în ziua termen-limită până la ora 23:59 pentru partida câștigată/pierdută prin neprezentarea adversarului în conformitate cu condițiile regulamentului specific al competiţiei respective, altfel meciul va fi considerat nedisputat.
- un jucător aflat în sală, dacă e liber, nu poate refuza să joace.
- se interzice apariţia sporadică, numai în anumite perioade (urmărirea zilei termen-limită) şi refuzul repetat de a juca.
- să aducă dovezi incriminatorii la orice problemă sub formă de print-screen (nu copy-paste care poate fi aranjat, nu martori care pot fi prieteni cu una din părţi), altfel poate fi considerată calomnie.
- jucarea partidei până la sfârşitul acesteia.
- să nu cedeze linii/puncte sau să mute aiurea pentru a scăpa mai repede de partidă.

SANCŢIUNI.
PENALIZĂRI în puncte (linii) pentru:
- neterminarea la termen partidele programate până la sfârşitul ediţiei competiţiei sistem campionat conform regulamentului specific al competiţiei respective.
- alte penalizări conform regulamentului specific al competiţiei respective.
AVERTISMENT pentru:
- refuzul nemotivat de a juca al unui jucător liber, aflat în sală.
- refuzul repetat de a juca.
- neacceptarea minim a mesajelor de la toți când se află pe site-ul playOK pentru a putea fi contactați în vederea stabilirii datei și orei de desfășurare a unei partide.
- ignorarea partenerului nejustificată ulterior.
- acuze, ameninţări, limbaj tendenţios, calomnie sau „atacuri la persoană”.
- răspuns cu acuze/ameninţări/limbaj tendenţios/calomnie/„atacuri la persoană”/jigniri/injurii la acuzele/ameninţările/limbajul tendenţios/calomnia/„atacurile la persoană”/jignirile/injuriile inițiale ale adversarului.
- jucarea partidei la o masă care nu-i publică.
- neadmiterea spectatorilor.
- apariţia sporadică în scopul urmăririi zilei termen-limită pentru a câştiga/pierde meciul (puncte)/promova/evita retrogradarea prin neprezentarea celorlalţi.
- postarea adversarilor, meciurilor, rezultatelor etc. în locul altui jucător (cu excepția căpitanilor/secunzilor pentru competițiile colective).
- postarea intenționată a mesajelor în topicuri nepotrivite.
- postarea în altă limbă decât cea română (excepție făcând expresiile uzuale).
- postarea neregulamentară repetată a victoriilor/înfrângerilor prin neprezentarea adversarului.
- întreruperea partidei din motive puerile, cedarea inutilă de linii/puncte sau efectuarea de mutări aiurea pentru a scăpa mai repede de partidă.
SUSPENDARE (o lună) pentru:
- jigniri.
- răspuns cu jigniri la acuzele/ameninţările/limbajul tendenţios/calomnia/„atacurile la persoană” inițiale ale adversarului.
- răspuns cu injurii la jignirile inițiale ale adversarului.
- darea afară de la masă a spectatorilor care nu deranjează.
- darea afară de la masă a spectatorilor care deranjează, fără acordul partenerului de joc.
- recidivă a faptelor prevăzute pentru avertisment.
EXCLUDERE (3 luni sau definitivă) pentru:
- injurii.
- răspuns cu injurii la acuzele/ameninţările/limbajul tendenţios/calomnia/„atacurile la persoană” inițiale ale adversarului.
- înscrierea în competiţii cu mai mult de un nick.
- neanunţarea moderatorului a celor care joacă de pe acelaşi I.P., s-au înscris de pe acelaşi I.P. sau au folosit acelaşi I.P. în editarea unui mesaj.
- blaturi dovedite.
- recidivă a faptelor prevăzute pentru suspendare.
- înscrierea/confirmarea prezenței în Forum Cup și nejucarea tuturor partidelor fără un motiv întemeiat.
- postarea de link-uri care duc către programe-pirat.
- nesupunerea imediată și necondiționată la cererile fondatorului forumului pentru eliminarea anumitor suspiciuni.
În funcţie de gravitatea faptelor, excluderea poate fi pentru 3 luni sau definitivă. Această hotarâre o va lua fondatorul FORUMULUI.

RECOMANDĂRI.

- interesaţi-vă care vă sunt adversarii pentru a putea să vă disputaţi jocurile din FORUM.
- postaţi şi disponibilitatea de joc pentru a vă putea întâlni mai uşor.
- introduceţi adversarii în lista de prieteni aflată la dispoziţie pe site.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://speedytest.hitforum.ro
 
Regulament Forum!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joacă table la un şvarţ: Intră luni şi iese... marţ! :: *** BUN SIMȚ,SERIOZITATE,FAIR PLAY ȘI RESPECT FAȚĂ DE ADVERSARI *** :: -
Mergi direct la: